luni, 29 noiembrie 2010

mi-e dor.

mi-e dor de tot...
mi-e dor de munte
mi-e dor de cuvantul "tata”
mi-e dor sa o vad pe mama zambind
mi-e dor de clasa a XII a
mi-e dor de serile pierdute pana la 1 noaptea in fata blocului cu cei care am crescut
mi-e dor sa nu mai am griji
mi-e dor de copilul care am fost odata
mi-e dor de excursiile din generala si liceu
mi-e dor de Steaua sa mai castige un titlu
…dar cel mai mult mi-e dor de ea

duminică, 21 noiembrie 2010

....pentru fatalai (II)...

Nu tine un program sau o agenda. Scrie-ti pe mana.

Nu iti face un tatuaj cu numele unei tipe, pentru ca stoarfa te va insela si va trebui sa schimbi tatuajul intr-unul tribal. Si numai prostovanii au tribale.

Exista mereu un tip care incepe sa poarte pantaloni scurti imediat ce temperature urca la la 4°C, pentru ca “nu e atat de frig”. Nu fi acest tip.

Cand porti un tricou gen polo, daca te gandesti sa iti ridici gulerul crezand ca va da bine in societate, rupe-ti penisul si lipeste-ti-l de umar. Chestia asta va supara mai putin lumea.

In niciun caz doi barbati nu pot merge pe aceeasi motocicleta impreuna.

Un barbat se semneaza sau nu mai scrie nimic. El nu foloseste niciodata formule de incheiere in e-mailuri. Mai ales folosirea sintagmelor “te iubesc”, “pupici” si “pa!pa!” sunt pedepsite cu lovituri de penis peste moaca.

Nu conteaza cat de mult te intrebi cat de inalt ai fi cu tocuri; un barbat nu are voie sa le incerce.

Nu vorbi niciodata, la un pisoar, cu un barbat pe care nu il cunosti.

Nimic din ceea ce ai vazut vreodata, in viata ta, nu a fost dragut. Niciodata.

Un barbat nu foloseste niciodata cuvantul ametit. Ori esti beat, ori ce dracu’.

joi, 18 noiembrie 2010

ban.

BAN1, bani, s. m. 1. Unitate monetară și monedă egală cu a suta parte dintr-un leu; p. restr. monedă măruntă, divizionară a leului. ◊ Expr. A nu face (sau a nu plăti) un ban (chior) sau doi bani= a nu valora nimic, a nu avea nici o valoare. 2. Echivalent general al valorii mărfurilor (fiind el însuși o marfă); monedă de metal sau hârtie recunoscută ca mijloc de schimb și de plată; argint (2). ◊ Expr. A trăi (pe lângă cineva) ca banul cel bun = a fi foarte prețuit (de cineva). A lua (ceva) de (sau drept) bani buni = a crede că un lucru este adevărat. ♦ (La pl.) Avere în numerar; parale. ◊ Expr. A fi doldora (sau plin) de bani = a fi foarte bogat. A avea bani (strânși) la ciorap sau a strânge bani la ciorap = a avea sau a face economii, a avea sau a strânge o sumă de bani; a fi zgârcit. Fecior (sau băiat) de bani gata = fiu de oameni avuți care face extravaganțe cu banii primiți sau moșteniți de la părinți. – Et. nec.

...cel mai des cuvant intalnit intr-o discutie.totul se rezuma la el.

miercuri, 17 noiembrie 2010

nimic special

...venit spart, rupt, beat din club in zi de salariu, constat cu surprindere ca inca sunt copil...oare de ce spun asta???pentru ca la orice intrare de club mi se cere sa arat buletinu, sa dovedesc ca am peste 18 ani...pula mea...da..asa este...asa patesc de fiecare data...cand ies in club sau ma duc la un concert ce specifica cu anunt mare cu litere de'o schioapa "INTERZIS ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI!", eo trebuie sa prezint actul de identitate ca cica as fi copil...
...asta nu e nimic...pe langa faptul ca la intoarcere - nu exagerez - de fiecare data, ma opreste...jandarmeria sau politia romana...pt identificare "suspecti"/"control de rutina" la orele 04-05:00 pe strada...actele la control...bla bla...de unde veniti?...luat date, verificat prin statie, liber...e imposibil lucru asta sa nu se intample..
...iar cea mai tare parte este cand vii spre casa cu taxiu', dai peste un sofer care nu poate sa se abtina sa nu vorbeasca si deschide diferite subiecte de te miri ce...

pies: e doar o parere...ma inclin, voie buna!

luni, 1 noiembrie 2010

..."defecte"...

...apreciat...
...util...
...generos...
...grijuliu...
...ascultator...
...serios...
...echilibrat...
...competent...
...autonom...
...sensibil...